Arnica rug massage
Bij deze heerlijke ontspanningsmassage van 60 minuten staat je rug centraal. De behandeling is gericht op ontspanning van uw rug, nek en schouders. Hiernaast ook op uw arm-, pols- en handgebied.
Gedurende de rug massage werk ik met verschillende Arnica producten op natuurlijke basis, zoals Arnica bad melk, Arnica olie en Arnica sportgel welke warm- en koud aanvoelen.
De start is met een warm Arnica voetenbadje, omdat warmte via de voeten goed worden opgenomen. Daarnaast worden ook de massagegrepen toegepast welke afwisselend zijn; De handeling is verwarmend en snel  terwijl dit afgewisseld wordt met een wat rustiger tempo en minder intensieve greep, wat kouder aanvoelt.
Door de verschillende elementen tijdens de massage wordt de rug in verwarring gebracht. Dit zorgt er weer voor dat de rugspieren en de diepere lagen nog meer worden geactiveerd wat een positieve uitwerking heeft op het zelfherstel hiervan zodat het weer samenkomt.
Deze afgestemde rug massage is ook erg fijn voor mensen die veel achter de computer zitten en hiermee extra belasting krijgen aan de rug, nek, schouders en polsen.

 
 
 
E-mailen
Bellen