Mijn werkwijze

De eerste sessie bestaat uit een kennismaking met intake en een korte massage. Dit duurt 90 minuten gemiddeld.  Tijdens deze sessie wil ik je graag beter leren kennen en de ruimte geven aan wat je graag wilt onderzoeken en wat er speelt.
Vervolgsessies bestaan uit een voorgesprek, massage en een nagesprek. Bewustwording is waar het hier om gaat. Het kan zo zijn dat tijdens de ene sessie meer aandacht voor massage is en bij een andere sessie meer wordt ingegaan op de beleving en/of bewustwording van het eigen proces.
Als begeleiding van jouw bewustwordingsproces stel ik afgestemde vragen en maken we gebruik van een passende massagevorm. Dit kan een energetisch/haptische massage, een klassieke  massage, een voetreflexzone massage of holistische pulsing zijn. Hiernaast maak ik ook gebruik van focussen.
Ieder mens is uniek waardoor ook het proces. Soms kan iemand al na enkele sessies voldoende bewustwording en ruimte ervaren om door te kunnen gaan. Over het algemeen geldt dat 3 tot 10 sessies.


 
 
 
E-mailen
Bellen