Over mij
Mijn naam is Wendela van Dijk.
Tijdens mijn jarenlange werk in de zorg voor meervoudig gehandicapten, mensen met gedragsproblemen en jonge kinderen, merkte ik steeds vaker dat aanraking in de vorm van massage verlichting kan brengen. Deze massages deed ik bij mijn cliënten, maar ook bij mijn collega’s die op het werk meestal onder een bepaalde druk stonden.
Ik werd me ervan bewust dat lichamelijke aanraking en fysiek contact veel meer konden betekenen en ben me toen in het holistische aspect van de massage gaan verdiepen.
Vervolgens ben ik de opleiding Holistische Massagetherapie bij de Holos Academie in Utrecht gaan volgen en hier werd mijn idee dat lichaam en geest nauw met elkaar samenwerken direct bevestigd.
Massage bleek een mooie manier om met je gevoel in contact te komen. Ik stem de massage en mijn manier van masseren daarom altijd af op de cliënt zelf.
Na de 4-jarige HBO-opleiding bij Holos afgerond te hebben, ben ik mijn kennis in praktijk gaan brengen met het geven van massagetherapie. Daarnaast heb ik me verder gespecialiseerd door opleidingen in andere massagevormen te doen. De meest recente opleiding die ik heb gevolgd is een mooie verdiepingsopleiding: Rouwen met Compassie. Ik merkte in mijn praktijk dat er steeds meer behoefte aan nabijheid is en dat cliënten naar zichzelf op zoek zijn, zichzelf weer proberen te vinden tijdens een proces van ziekte of na rouw en verlies. Door middel van massage(therapie) kan ik je hierbij ondersteunen en handvatten bieden.
 
 
 
E-mailen
Bellen