Welkom bij Massagepraktijk Groene Hart
Als Holistisch massagetherapeut bied ik je in mijn praktijk de ruimte om contact te maken met jouzelf als geheel.
Wil jouw lichaam? je iets vertellen of blijft het juist stil in je?
Misschien wil je opnieuw naar jezelf en naar je lichaam leren kijken om daarmee de signalen weer beter te herkennen. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je een burnout hebt of depressief bent en wat dat met zich meebrengt. Een burnout of depressie kan spanningsklachten veroorzaken die zich geestelijk of lichamelijk uiten en waardoor je je ziek kunt voelen.
Lichaamsgerichte ondersteuning bij rouw en verlies is ook een onderdeel hiervan. Door verbinding en bewustwording kan zich groot of klein verdriet in je lichaam nestelen of ‘stapelverdriet’, waardoor er klachten ontstaan die je niet kunt plaatsen. Daarnaast kan rouw en soms ook oudere pijn als gevolg van rouw en verlies in beweging worden gezet doordat je jezelf weer gaat voelen.
Natuurlijk is massage ook een mooie vorm van het voelen en ervaren van je lichaam en het innerlijke als je geen klachten hebt.
Visie
Ik, Wendela van Dijk, werk vanuit de holistische visie. Dit betekent dat ik jou als één geheel zie en behandel. Met één geheel bedoel ik je lichaam en geest met alles daaromheen wat jou als persoon maakt. Denk daarbij ook aan de sociale, emotionele en spirituele aspecten.
Wanneer we ons als mens goed voelen dan zijn meestal al die aspecten in balans. Maar als we niet lekker in ons vel zitten dan is er vaak iets uit balans.


Rouw en verlies
 


 
 
 
E-mailen
Bellen